Nijverheidsweg 29a / Vriezenveen
0546-625848 / contact@bandenservicedewilde.nl

Bij Bandenservice de Wilde kunt u terecht voor diverse banden- en velgenservices zoals montage, demontage, balanceren en repareren. Kwaliteit in combinatie met een scherpe prijs zorgen ervoor dat u waarschijnlijk weer met een goed en veilig gevoel de weg op kunt gaan. Kom gerust een keer langs om te kijken of wij wat voor u kunnen betekenen. 

Benieuwd of uw banden en/of velgen nog voldoen aan de binnenlandse of buitenlandse normen, bijvoorbeeld als u op vakantie gaat? Dan voeren wij ook gratis een check uit om te kijken of u met een gerust hart de weg op kunt gaan.

 

 

Bij Bandenservice de Wilde kunt u terecht voor het aanschaffen van nieuwe autobanden en/of velgen. Uiteraard voor een sterke prijs/kwaliteit verhouding!

 

Het monteren en/of demonteren van autobanden kan bij Bandenservice de Wilde met behulp van professionele apparatuur worden uitgevoerd.

 

Het balanceren van autobanden is aan te raden wanneer tijdens het rijden het stuur van de auto trilt. Hiermee wordt het rijcomfort weer verhoogd en de slijtage van uw autobanden verminderd.

 

Voor een krasvaste en duurzame coating kunnen velgen worden gepoedercoat. Wij halen de band van uw velg en samen met één van onze partners zorgen wij voor een mooie coating op uw velgen.

 

Wanneer een autoband lek is gaan wij kijken of deze nog op een veilige manier gerepareerd kan worden. Indien dit niet meer mogelijk is, kan er uiteraard een offerte worden gemaakt voor een vervanging.

 

Naast het leveren van banden en/of velgenservices kunt u bij ons ook terecht voor het aanschaffen van autoaccessoires zoals ruitenwissers, antivriesvloeistoffen, poetsproducten en naafdoppen.

 

 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram