Nijverheidsweg 29a / Vriezenveen
0546-625848 / contact@bandenservicedewilde.nl


Verkoop producten Chemical Guys

Van veel klanten kregen wij de vraag hoe zij het beste de aangeschafte artikelen kunnen onderhouden. Daarom sinds wij onlangs begonnen met het verkopen van een deel van het assortiment van Chemical Guys. Chemical Guys is het merk voor professionele car wash chemicals en autodetailing accessoires. Wij verkopen onder andere shampoos, waxen, reinigers, bandenzwart, kunststof onderhoud gels, microvezeldoeken, happy ending doeken, leder onderhoudsproducten, interieur- en raamreinigers en diverse autoparfums. 

Een klant kan er zeker van zijn dat wanneer er Chemical Guys chemicals en detailing-accessoires worden gekocht dat deze de meest rigoureuze tests hebben doorstaan en exceptioneel presteren in kwaliteit en resultaat.

Klik hier voor meer informatie. Winterbanden in het buitenland

Steeds meer landen kennen verkeersregels over het gebruik van winterbanden. Omdat die per land verschillen, heeft de ANWB een handig overzicht gemaakt van de regels voor het gebruik van winterbanden - en ook sneeuwkettingen en spijkerbanden - per land. In dit overzicht welke via deze link is te vinden, verwijzen ze naar verschillende pagina's per land.

 

Verschil winterbanden/zomerbanden

Wist u dat het advies is om bij temperaturen van 7°C of minder te rijden op winterbanden? Winterbanden verkorten de remweg in vergelijking met zomerbanden en zorgen voor veel grip. Daarnaast kan de juiste band ook het brandstofverbruik verlagen. Reden te meer om op tijd te wisselen!

Bandentests

Om gedurende langere tijd zeker, duurzaam en veilig te functioneren, moet een band een combinatie van veel verschillende eigenschappen hebben. De kwaliteit van een autoband is namelijk van levensbelang. Bandentests staan daarom behoorlijk centraal in het testprograma van de ANWB. Samen met een aantal Europese partners, testen zij regelmatig zowel zomer- als winterbanden. Benieuwd wat de uitkomsten zijn? De meest recente bandentests zijn hier te vinden.

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram