Ons aanbod

Bij Bandenservice de Wilde in Vriezenveen kun je naast het leveren van autobanden ook terecht voor een groot aanbod op het gebied van autobanden- en velgenservices zoals montage, balanceren en reparatie. Uiteraard voor een sterke prijs/kwaliteitverhouding!
Verkoop velgen en/of banden

Bij Bandenservice de Wilde kun je terecht voor het aanschaffen van nieuwe autobanden en/of velgen. Uiteraard voor een sterke prijs/kwaliteit verhouding!


Lees meerBandenreparatie

Wanneer een autoband lek is gaan wij kijken of deze nog op een veilige manier gerepareerd kan worden. Indien dit niet meer mogelijk is, kan er uiteraard een offerte worden gemaakt voor een vervanging.


Lees meerBalanceren

Het balanceren van autobanden is aan te raden wanneer tijdens het rijden het stuur van de auto trilt. Hiermee wordt het rijcomfort weer verhoogd en de slijtage van je autobanden verminderd.


Lees meer


 


Haal- en brengservice

Eventueel is het mogelijk om je auto te laten halen of brengen. Informeer eenvoudig naar de prijzen en mogelijkheden via WhatsApp op 0546 62 58 48 of neem contact op via het contactformulier.


Lees meer


Banden montage/demontage

Het monteren en/of demonteren van autobanden kan bij Bandenservice de Wilde met behulp van professionele apparatuur worden uitgevoerd.


Lees meer


Remblokken en schijven 

Tevens leveren en monteren wij diverse merken remblokken en/of remschijven. 


Lees meer


Verkoop diverse auto accessoires

Naast het leveren van banden en/of velgenservices kun je bij ons ook terecht voor het aanschaffen van autoaccessoires zoals ruitenwissers, antivriesvloeistoffen, poetsproducten en naafdoppen.


Lees meer